Motioner och diskussionärenden skickas in senast 20.12!

Påverka!

Du kan själv påverka vilka frågor som behandlas på plenum på UK 2016. Skriv ner det ärende du vill att UK ska diskutera. Om du har ett konkret förslag på vad du vill förändra kallas ärendet motion. Om du bara vill att ett ämne skall diskuteras kallas ärendet initiativ till diskussion. Fråga din ungdomsarbetsledare eller en tidigare UK-deltagare om du behöver hjälp. Ensam är man svag men många unga tillsammans kan göra en förändring. Skicka in din motion eller ditt diskussionsämne senast 20.12.2015 till sara.astrom@evl.fi.

Videomotion

Berätta om din motion i en videosnutt på Youtube! Det är ett bra sätt att på förhand låta andra UK-deltagare veta om ditt ärende och varför du tycker det är viktigt. Skicka länken till din video i samband med att du skickar in ärendet, vi lägger upp den på UK:s webbplats. Sista inlämningsdag för motioner är 20.12.2015. Smidigast skickar du dina ärenden via e-post till sara.astrom@evl.fi.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *