Vi som bloggar

Hedvig Långbacka
Hedvig Långbacka
Redaktör med radioandakterna i Radio Vega som främsta arbetsuppgift. Skriver gärna om böcker, musik och film som gett tankeföda – och om mitt arbete som är både roligt, utmanande och ibland smått utmattande…
Maria BV150
Maria Sten
Maria Sten
Jag är präst och arbetar med vuxenarbete och kultur på Kyrkans central för det svenska arbetet. Andas lättare om jag får vara nära havet.
Simon Lampenius
Simon Lampenius
Jag jobbar med sociala medier på Kyrkans central för det svenska arbetet.
Stefan Myrskog
Stefan Myrskog
Jag är präst och jobbar på Kyrkostyrelsen med kristen fostran. Jag är också chefredaktör för professionstidningen Nyckeln.
 sara_150
Jobbar med ungdomsfrågor, bl.a. Ungdomens kyrkodagar men också projektet Församling i rörelse.
Lucas Snellman
Lucas Snellman
Präst och verksam inom den svenska kommunikation vid Kyrkostyrelsen. Ansvarig redaktör för Svenska Yles andaktsprogram. Stolt pappa till två söta döttrar.
julia_abebe_150
Webbredaktör, jobbar mycket med Klockaren.
Åsa Holmvik
Åsa Holmvik
Jobbar som informatör på kyrkostyrelsens svenska enhet.
Maria Lindberg
Maria Lindberg
Jag är präst och jobbar med döva, personer med nedsatt hörsel och i viss mån på nätet. Jag försöker stanna upp och iaktta Guds skapelse ur olika perspektiv.
Sixten Ekstrand
Sixten Ekstrand
Jag är direktor för Kyrkans central för det svenska arbetet. Min huvuduppgift är att leda centralens arbete, men jag deltar gärna i det offentliga samtalet om samhälle, kyrka och tro.
Ben Thilman
Ben Thilman
Ben Thilman jobbar som omsorgspräst på Kyrkans central för det svenska arbetet, KCSA. Ben är arbetshandledare och inom 2 år arbetsplatskonsult.
Jan Edström
Jan Edström
Ekumenisk jazzpastor, skribent, projektsekreterare för KCSA:s arbete inom Ansvarsveckan, predikar i Baptistkyrkan Betel, jobbar med religionsmöte inom RESA-forumet och med biståndsfrågor inom Frikyrklig Samverkan. Livet som bäst: en balans mellan målmedvetenhet och inspirerade ögonblick.

Tidigare bloggare:

Ann-Mari Holländer
Ann-Mari Holländer
Jobbar som sekreterare för barn och familjeverksamheten på Kyrkans central för det svenska arbetet. Dvs KCSA.
Jessica Högnabba
Jessica Högnabba
Kyrkan och sociala medier. Det är vad jag går och tänker på. Ibland spårar det ur och då tänker jag på kaffe, doftljus eller höstvackra löv.
Helene Liljeström
Helene Liljeström
Jag är Helene Liljeström och jobbar på Kyrkostyrelsen med diakoni, samhällsansvar och sociala medier. Präst som älskar att sjunga och gillar rosor.
Daniel Jakobsson
Daniel Jakobsson
Ungdomsarbetsledare i Matteus församling som också pysslar med sociala medier inom KCSA’s ramar.
css.php