Skratt i kyrkan

av den 29 Jan, 2012, under Blogg

I går kväll var ju en helt annorlunda upplevelse, med gemenskapskväll i Trefaldighetskyrkan här i Vasa där både UK:are och kyrkodagsbesökare samlades. Bland annat fick vi sjunga, höra Stefan Myrskog tala om lite glimtar ur UK:s historia och förstås – lyssna på årets huvudtalare Jonas Helgesson som roat oss här i dagarna. Det är inte ofta man kan säga att man suttit dubbelvikt av skratt i kyrkan – så borde det vara oftare. Efter gemenskapskvällen blev det enskilt program. Vi UK:are hade fria förmågors kväll, den roligaste programpunkten efter plenum.

Nu sitter jag här i Auditoriet Wolff för sista gången i år. Snart ska vi har vår sista plenumsession för i år. Det känns skönt att vi hann igenom alla motioner i går. Nu gäller det bara att välja planeringsgrupp för UK 2013 och bestämma var UK ska vara nästa år. Det ryktas att Lärkkulla har stort understöd. Efter plenum blir det Expedition Generation där vi UK:are får berätta för kyrkodagsbesökarna vad vi kommit fram till under de här dagarna.

Inga kommentarer för detta inlägg än...

Kommentering avstängd.

Share on Facebook