Välkommen till Kyrkodagar i Vasa 26–29.1.2012

av den 19 Sep, 2011, under Kyrkodagar, video

Programledarna Erika Forsblom och Stefan Vikström hälsar dig välkommen till kyrkdoagarna i denna video.

——————————————————-

Temat för Kyrkodagar år 2012 är Expedition. Det vill påminna oss om att livet kan beskrivas som en resa. Men en expedition är inte vilken resa som helst: en expedition är en upptäcktsfärd där nyfikenheten driver den resande att utforska gränserna för den kända världen. Vi hoppas och tror att Kyrkodagarna kommer att präglas av en liknande upptäckarglädje, även om sökandet inte för oss ut i djungeln, utan snarare in på livets största och svåraste frågor.
Vi gör en specialsatsning i januari 2012 då både Ungdomens kyrkodagar och Finlandssvenska kyrkodagar arrangeras gemensamt. Ungdomens kyrkodagar har fattat beslut om att bjuda in de Finlandssvenska kyrkodagarna. Vi främjar möten och förståelse över generationsgränserna i gemensamma gudstjänster, föredrag, temagrupper och seminarier.

Välkommen till spännande dagar i Vasa!

Björn Vikström
Biskop
Borgå stift
Bror Träskbacka
Direktor
KCSA/Kyrkostyrelsen
Anders Kronlund
Tf kyrkoherde
Vasa svenska församling

På Ungdomens kyrkodagars vägnar vill vi hälsa dig varmt välkommen till Kyrkodagarna i Vasa 2012! Kyrkodagarna i Vasa är speciella på det sättet att de ordnas gemensamt med Ungdomens kyrkodagar (UK).
På UK 2011 diskuterade vi alternativet att arrangera gemensamma dagar, och vi såg det som ett tillfälle för att öka förståelsen över generationsgränserna. Vi hoppas att alla tar till vara denna möjlighet att skapa möten och diskussioner mellan olika grupper och njuter av samvaron både inom och över åldersgränserna.

Välkommen till Kyrkodagarna i Vasa 2012!

Jona Granlund
ordförande
UK 2011
Ylva Vikström
viceordförande
UK2011

 

Inga kommentarer för detta inlägg än...

Kommentering avstängd.

Share on Facebook